Blog

Hierom kiest de horeca voor Campina Biologisch

17-06-2022

WhatsApp Image 2022-06-21 at 9.41.18 AM

Friesland Campina en Jimmy Loves Food slaan de handen ineen; samen met de horeca willen we de wereld een stukje mooier maken. Daarom laten we je kennis maken met de biologische zuivel van FrieslandCampina.

In de horeca wordt veel zuivel gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de vele cappuccino’s en latte’s die er op een dag geserveerd worden. Slagroom bij de appeltaart, klontje boter bij de vis…

Juist nu vinden we het bij Jimmy Loves Food belangrijk om impact te maken. Een beweging te creëren waarmee we samen met de boeren en de horeca stappen zetten richting een duurzaam en verantwoord product. Door samen te werken met een groot bedrijf als FrieslandCampina kunnen we echt impact maken; de FrieslandCampina ambitie voor 2030 is om de broeikasgas uitstoot significant te verminderen op productie & transport (-63%), melk van leden-melkveehouders (-33%) en op grondstoffen en verpakkingen (-43%). Daarnaast is de ambitie om in 2050 netto-klimaat neutrale zuivel aan te bieden. Goede voeding, gemaakt in balans met de planeet.

Nederlandse boerenfamilies werken al generaties lang samen met de natuur om heerlijke, pure zuivel te maken voor Campina Biologisch. Ze gebruiken geen kunstmest, pesticiden en preventieve medicijnen, en laten hun koeien lekker buiten grazen. Daar mag de natuur haar gang gaan, zodat er volop bloemen en kruiden groeien. Dat is perfect voor het omringende ecosysteem, en dus voor iedereen.

De verpakkingen van Campina Biologisch zijn klimaatneutraal en het hele assortiment wordt geproduceerd met groene stroom, opgewekt door de boeren zelf.

Impact vergroten doen we samen. Alle gasten in jouw zaak mogen weten dat jij met producten werkt die beter zijn voor de omgeving, 100% uit Nederland komen en van hoge kwaliteit zijn. Dat zij alleen het beste krijgen bij jou.

Bestel nu het volledige Campina Biologisch assortiment, bestaande uit volle melk, halfvolle melk, karnemelk, volle en halfvolle yoghurt, bij Jimmy Loves Food. Zo zet je weer een stap in de goede richting!

Vul je gegevens in

En ontvang een sample box Campina Biologisch

Het is fijn om met de beste producten te werken en te weten waar het vandaan komt. Dat het duurzaam is, maar niet duurder.

Chef Janco Robben

Ik werk graag met Jimmy Loves Food. Het voelt goed, het is goed.

Chef Janco Robben

Kies voor ingrediënten
met een eerlijk
verhaal.

Het allerbeste voor jou, je gasten en de wereld.

Arrowup