Jouw assortiment.
Onze liefde voor producten.

De missie van Jimmy Loves Food is eenvoudig. Wij maken smaakvolle, milieuvriendelijkere, eerlijke en gezonde producten beschikbaar voor iedereen. Items die ook in de retail steeds belangrijker worden.

Food lovers only.

retail
retail

We willen het allemaal

De retail zet grote stappen. Dat vinden wij geweldig om te zien. Er worden steeds meer milieuvriendelijke en eerlijk geproduceerde voedingsproducten aangeboden aan consumenten. Maar er is nog een wereld te winnen. En die wereld is dichterbij dan je denkt! Jimmy gaat ervoor om ook jouw onderneming te voorzien van herleidbaar geproduceerde AGF, handgeselecteerde Noordzeevis en duurzaam Nederlands vlees. Want dat is wat we allemaal willen.

1

eerlijk advies

Alle productinformatie dienen we voor je op. Deze voldoet aan de criteria van transparantie, te weten: tastbaar (disclosure), nauwkeurig (accuracy) en helder (clarity). Zo helpen we jouw klanten een bewuste keuze te maken.

2

professionele afhandeling

Bestellen bij Jimmy Loves Food kan met Edifact. Leveringen gaan volgens de hoogst haalbare standaarden en alle producten ondergaan een strenge selectie. Daarom zijn wij een professionele partij die kan voldoen aan je eisen.

Samen vormen we een beweging die bijdraagt aan een betere wereld.

Jimmy's food professionals staan voor je klaar

Screenshot-2021-07-21-at-14.36.32

Frank van Vuure

expert AGF

Screenshot-2021-07-22-at-09.40.46-1024x1017

Jochem Diekerhof

expert vlees

Ons team van professionele foodfanaten uit de gastronomische branche en voedingssector kent de verhalen achter de producten, de seizoenen waarin ze gedijen en de productieprocessen. Die verhalen delen we graag. Wij onderzoeken en scheiden het kaf van het koren. Daarmee bieden wij jou een palet van eerlijke ingrediënten én de context om tot een weloverwogen keuze te komen.

Jimmy Loves Food heeft samen met Jumbo en de van Loon Group het premium segment rundvlees verduurzaamd van buitenlands naar Nederlands product.

Jimmy Loves Food

Kies voor ingrediënten
met een eerlijk
verhaal.

Het allerbeste voor jou, je gasten en de wereld.

Arrowup