Jouw assortiment.
Onze liefde voor producten.

De missie van Jimmy Loves Food is eenvoudig. Wij maken smaakvolle, milieuvriendelijkere, eerlijke en gezonde producten beschikbaar voor iedereen. Items die ook in de retail steeds belangrijker worden.

Food lovers only.

Samen vormen we een beweging die bijdraagt aan een betere wereld.

Retail
Retail

Wij zijn er gek op

uno

alles van dichtbij

Als horeca leverancier beloven we jou dat we onze producten zoveel mogelijk lokaal of uit Nederland halen.We weten ook dat in sommige seizoenen de producten van iets verder weg beter zijn, omdat ze hier dan in energievretende kassen worden geproduceerd. Wij hebben de ervaring en de kennis om je in elk seizoen te voorzien van de meest lokale producten van dat moment. Is iets buiten het seizoen? Dan beloven we je ook nog dat we daar alternatieven voor hebben.

dos

duurzame keuzes

Jimmy Loves Food selecteert betere producten. Producten die niet de hele wereld over gereisd zijn, die duurzaam geteeld zijn. Ons vlees is Nederlands, tenzij er aanbod is dat qua dierenwelzijn en duurzaamheid gelijkwaardig is. Wij verkopen vis uit de Noordzee of het IJsselmeer. Wij beloven jou dat je blij wordt van onze producten. Zodra jij er volledig achter staat en het verhaal weet over te brengen op je gasten, zullen zij blij worden van jou. En zo hebben we dan samen de wereld een stukje blijer gemaakt door op de duurzaamste manier met haar om te gaan. Natuurlijk helpen we je graag om onze verhalen ook aan je gasten te vertellen. Een horeca leverancier is meer dan een supermarkt voor chefs!

tres

dezelfde prijs voor hetzelfde product

Jimmy gelooft erin dat je niet meer hoeft te betalen voor betere producten. Daarom beloven wij dat onze producten, die van vergelijkbare kwaliteit zijn, niet duurder zijn dan de producten waar je nu mee werkt. Wij kunnen jou adviseren op het gebied van producten, seizoenen, menukaarten en meer. We staan als horeca leverancier echt naast je in de keuken om je te helpen je producten optimaal te gebruiken. Daarnaast helpen we je door onze ondersteunende materialen en service het verhaal ook aan jouw gasten te vertellen. Want we beloven je; dat vinden ze geweldig. En dat zit bij de prijs inbegrepen.

quatro

meetbare besparing

Je wilt betere keuzes, betere producten, maar wat is nou duurzamer, en wat bespaar je nou eigenlijk? Van deze horeca leverancier ontvang je maandelijks een overzicht met de resultaten van je bestellingen. Zo kan je zien dat we ook echt doen wat we beloven: Minder CO2 uitstoot. Minder foodmiles. Betere wereld.

We willen het allemaal

De retail zet grote stappen. Dat vinden wij geweldig om te zien. Er worden steeds meer milieuvriendelijke en eerlijk geproduceerde voedingsproducten aangeboden aan consumenten. Maar er is nog een wereld te winnen. En die wereld is dichterbij dan je denkt! Jimmy gaat ervoor om ook jouw onderneming te voorzien van herleidbaar geproduceerde AGF, handgeselecteerde Noordzeevis en duurzaam Nederlands vlees. Want dat is wat we allemaal willen.

1

eerlijk advies

Alle productinformatie dienen we voor je op. Deze voldoet aan de criteria van transparantie, te weten: tastbaar (disclosure), nauwkeurig (accuracy) en helder (clarity). Zo helpen we jouw klanten een bewuste keuze te maken.

2

professionele afhandeling

Bestellen bij Jimmy Loves Food kan met Edifact. Leveringen gaan volgens de hoogst haalbare standaarden en alle producten ondergaan een strenge selectie. Daarom zijn wij een professionele partij die kan voldoen aan je eisen.

Samen vormen we een beweging die bijdraagt aan een betere wereld.

Jimmy's food professionals staan voor je klaar

Frank van Vuure

expert AGF

Jochem Diekerhof

expert vlees

Ons team van professionele foodfanaten uit de gastronomische branche en voedingssector kent de verhalen achter de producten, de seizoenen waarin ze gedijen en de productieprocessen. Die verhalen delen we graag. Wij onderzoeken en scheiden het kaf van het koren. Daarmee bieden wij jou een palet van eerlijke ingrediënten én de context om tot een weloverwogen keuze te komen.

Jimmy Loves Food heeft samen met Jumbo en de van Loon Group het premium segment rundvlees verduurzaamd van buitenlands naar Nederlands product.

Jimmy Loves Food

Kies voor ingrediënten
met een eerlijk
verhaal.

Het allerbeste voor jou, je gasten en de wereld.

Arrowup