Ingrediënten met een eerlijk verhaal.
Wij zijn er gek op.

Onze top-range producten hebben we samengevat in onze eigen merken. Hiervan weet je; de kwaliteit is premium, de duurzaamheid is bewezen en de smaak is fantastisch. Wie werkt met Gold de Boeuf, Gold de Légume en Gold de la Mer verrast zijn klanten met alleen het allerbeste. Vanzelfsprekend zijn deze producten scherp geprijsd.

Food lovers only.

Samen vormen we een beweging die bijdraagt aan een betere wereld.

gold-de-Boeuf-02-768x448

Gold de Boeuf

Gold de Boeuf is het hoogwaardigste handgeselecteerde rundvlees van eigen bodem. Afkomstig van de oer-Hollandse dubbeldoelkoe uit malsgroene weides. Dat proef je. Dat zie je. Dat ervaar je.

Optimale smaakbeleving is het hoogste doel van elke chef en restaurateur. Hoe mooi is het als dat ook nog hand in hand gaat met een mooi verhaal?

Het topkwaliteitsvlees van Gold de Boeuf komt van melkkoeien die na de melkproductie een tweede doel krijgen. Bovendien komen ze niet van ver, maar van heel dichtbij. De koeien zijn in Nederland geboren, gemest, geslacht en uitgesneden: vier keer NL. Hun vlees is perfect gedry-aged en magnifiek gemarmerd. Smaakrijk, duurzaam en herkenbaar. Je weet dankzij onze voorselectie altijd wat je krijgt – het allerbeste rundvlees.

Dit is exclusief rundvlees waarmee elke chef wil werken. Dit is een product om trots op te zijn. Dit is Gold de Boeuf.

gold-de-legume-768x448

Gold de Légume

Wat goed is, komt snel, luidt het gezegde. Dat geldt niet voor groenten; de smaak is gebaat bij teelt in harmonie met het milieu. Dat proces heeft tijd nodig. Geen hulpbronnen, geen overdaad aan water, maar puur natuur.

Neem bijvoorbeeld WUPS (winterpeen, ui, prei en selderij), de basisgroenten voor de soepen, sauzen en crèmes waar chefs dagelijks mee werken. Zonder hulpbronnen geteeld geven deze groenten de meeste smaak, de grootste impact in gerechten.

Voor de allerbeste smaak gaan en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld; Gold de Légume maakt het mogelijk voor chefs en restaurateurs met deze ambitie. Elke week een breed assortiment groenten van de allerhoogste kwaliteit. Vers van het oer-Hollandse land, traceerbaar naar onze telers, met liefde voor hun vak. En het mooie is: we bewegen met de seizoenen mee. Gouden groenten, Gold de Légume!

uno

alles van dichtbij

Als leverancier beloven we jou dat we onze producten zoveel mogelijk lokaal of uit Nederland halen. Wij hebben de kennis en ervaring om je elk seizoen te voorzien van de beste producten van dat moment.

dos

duurzame keuzes

Jimmy Loves Food selecteert betere producten. Producten die niet de hele wereld over gereisd hebben gereisd, maar die juist duurzaam geteeld zijn.

tres

dezelfde prijs voor het zelfde product

Wij garanderen dat onze producten, die van vergelijkbare kwaliteit zijn, niet duurder zijn dan de producten waar je nu mee werkt.

quatro

meetbare besparing

Van ons ontvang je maandelijks een overzicht met de resultaten van je bestellingen: Minder CO2 uitstoot. Minder foodmiles. Betere wereld.

Kies voor ingrediënten
met een eerlijk
verhaal.

Het allerbeste voor jou, je gasten en de wereld.

Arrowup