Smaakvolle, duurzame en eerlijke ingrediënten voor iedereen.

Jimmy Loves Food is een bedrijf van liefhebbers van lekker eten met dezelfde stip aan de horizon: smaakvol, milieuvriendelijk, eerlijk en gezond voedsel voor iedereen. Wil jij ook werken met duurzamere en smaakvolle producten voor dezelfde prijs? Laat ons je adviseren.

Food lovers only.

Samen vormen we een beweging die bijdraagt aan een betere wereld.

De oorsprong van onze missie

Michiel Slegt

Oprichter en aanjager

‘Hoi! Tof dat je Jimmy Loves Food beter wil leren kennen. Ik ben Michiel Slegt, ondernemer en gek op lekker eten. Vooral de verhalen achter ingrediënten fascineren mij. Ik vind het leuk om me te verdiepen in plaatselijke gerechten. Waarom komen bepaalde vruchten en groenten daar wel voor en niet in andere delen van de wereld? De invloed van het klimaat, de bodemsoort en andere factoren heeft me altijd beziggehouden.

Onze 4 beloften

We beloven jou dat we onze producten zoveel mogelijk lokaal of uit Nederland halen.We weten ook dat in sommige seizoenen de producten van iets verder weg beter zijn, omdat ze hier dan in energievretende kassen worden geproduceerd. Wij hebben de ervaring en de kennis om je in elk seizoen te voorzien van de meest lokale producten van dat moment. Is iets buiten het seizoen? Dan beloven we je ook nog dat we daar alternatieven voor hebben.

Wij leren je graag
beter kennen. Jij
ons ook?

Vul svp je gegevens in, dan nemen we vrijblijvend contact met je op.

Arrowup