Jouw menu.
Onze liefde voor de beste producten.

Elke chef loves food. Net als Jimmy, de nieuwe horeca leverancier. Elke chef bereidt zijn gerechten met liefde. Smaak is bepalend, altijd. Hoe mooi is het als je gerechten een milieuvriendelijker, eerlijker karakter hebben?

Jimmy Loves food is een nieuwe horeca leverancier die het anders aanpakt dan je huidige leverancier(s). We leveren emissievrij, producten van dichtbij voor dezelfde prijs als je huidige vergelijkbare producten. We leveren onder andere vlees, vis, AGF, brood, koffie en zuivel in één drop; minder tijd kwijt met bestellingen aannemen, pakbonnen controleren en facturen inboeken.

Food lovers only.

Zoek jij een horeca leverancier voor vlees, vis, AGF, zuivel, brood en koffie met een goed verhaal?

Horeca
Horeca
1

hulp van Jimmy​

Als horeca leverancier nemen we jou werk uit handen. Gebruik onze kennis om de producten waar je mee werkt te vervangen door onze topkwaliteit vlees, vis en AGF. De adviseurs van Jimmy Loves Food staan voor je klaar.

2

net zo gemakkelijk

Bij Jimmy Loves Food bestel je eenvoudig 24/7 al je producten in de app. Natuurlijk staat alles netjes op één factuur. Wel zo fijn voor de administratie. En de emballage? Die is voor rekening van je horeca leverancier.

Een goed verhaal

Waar moet je op letten als je, net als Jimmy waarde hecht aan een eerlijke herkomst van een product? Welke ingrediënten kun je beter wel of niet gebruiken? Wat zijn goede alternatieven? Allemaal vragen waar wij het antwoord op hebben. Met hand-geselecteerde Noordzeevis, Nederlands rundvlees en volledig traceerbaar AGF helpt horeca leverancier Jimmy Loves Food jou als bewuste chefkok je creaties zo verantwoord mogelijk te maken. Wij bewijzen dat betere keuzes niet duurder hoeven te zijn.

Jimmy's food professionals staan voor je klaar

Frank van Vuure

expert AGF

Jochem Diekerhof

expert vlees

Ons team van professionele foodfanaten uit de gastronomische branche en voedingssector kent de verhalen achter de producten, de seizoenen waarin ze gedijen en de productieprocessen. Die verhalen delen we graag. Wij onderzoeken en scheiden het kaf van het koren. Daarmee bieden wij jou een palet van eerlijke ingrediënten én de context om tot een weloverwogen keuze te komen.

Wij zijn er gek op

uno

alles van dichtbij

Als horeca leverancier beloven we jou dat we onze producten zoveel mogelijk lokaal of uit Nederland halen.We weten ook dat in sommige seizoenen de producten van iets verder weg beter zijn, omdat ze hier dan in energievretende kassen worden geproduceerd. Wij hebben de ervaring en de kennis om je in elk seizoen te voorzien van de meest lokale producten van dat moment. Is iets buiten het seizoen? Dan beloven we je ook nog dat we daar alternatieven voor hebben.

dos

duurzame keuzes

Jimmy Loves Food selecteert betere producten. Producten die niet de hele wereld over gereisd zijn, die duurzaam geteeld zijn. Ons vlees is Nederlands, tenzij er aanbod is dat qua dierenwelzijn en duurzaamheid gelijkwaardig is. Wij verkopen vis uit de Noordzee of het IJsselmeer. Wij beloven jou dat je blij wordt van onze producten. Zodra jij er volledig achter staat en het verhaal weet over te brengen op je gasten, zullen zij blij worden van jou. En zo hebben we dan samen de wereld een stukje blijer gemaakt door op de duurzaamste manier met haar om te gaan. Natuurlijk helpen we je graag om onze verhalen ook aan je gasten te vertellen. Een horeca leverancier is meer dan een supermarkt voor chefs!

tres

dezelfde prijs voor het zelfde product

Jimmy gelooft erin dat je niet meer hoeft te betalen voor betere producten. Daarom beloven wij dat onze producten, die van vergelijkbare kwaliteit zijn, niet duurder zijn dan de producten waar je nu mee werkt. Wij kunnen jou adviseren op het gebied van producten, seizoenen, menukaarten en meer. We staan als horeca leverancier echt naast je in de keuken om je te helpen je producten optimaal te gebruiken. Daarnaast helpen we je door onze ondersteunende materialen en service het verhaal ook aan jouw gasten te vertellen. Want we beloven je; dat vinden ze geweldig. En dat zit bij de prijs inbegrepen.

quatro

meetbare besparing

Je wilt betere keuzes, betere producten, maar wat is nou duurzamer, en wat bespaar je nou eigenlijk? Van deze horeca leverancier ontvang je maandelijks een overzicht met de resultaten van je bestellingen. Zo kan je zien dat we ook echt doen wat we beloven: Minder CO2 uitstoot. Minder foodmiles. Betere wereld.

Kies voor ingrediënten
met een eerlijk
verhaal.

Een horeca leverancier die het allerbeste wil voor jou, je gasten en de wereld.

Arrowup