Overig

Help je gasten bij hun goede voornemens

03-01-2022

shutterstock_365479109

Want ze kunnen wel wat hulp gebruiken!

Een veelgehoord goed voornemen is het minderen van vlees eten. Help je gasten door meer vegetarische gerechten aan te bieden, óf door het goede verhaal bij het goede vlees te vertellen. Want we zijn het helemaal eens dat je minder kiloknallers moet eten, om zo de wereld een stukje beter te maken. En we zijn ervan overtuigd dat als je het beste vlees eet, dat ook precies is wat je doet. Door te werken met Gold de Boeuf rundvlees maak je een bewuste keuze. De melkkoe wordt een vleeskoe en dient zo een dubbel doel. Duurzamer kan het bijna niet!

...

Meer vegetarisch eten, je gasten vinden het geweldig. Thuis komen ze misschien niet verder dan een vleesvervanger, maar jij kan ze laten proeven hoe je groenten die hoofdrol geeft. Gasten staan meer dan ooit open voor mooie groentegerechten waarin ze vlees noch vis missen qua volheid en smaak. Hoe leuk zou het zijn als je vis en vlees als supplement kan bestellen, in plaats van de groenten?

...

Het past helemaal in de gezonde plannen van jouw gasten om wat vaker vis te eten. Jij kan ze inspireren met heerlijke bereidingen waar zij zelf nog niet aan dachten. Zaterdag is de ultieme visdag én de ultieme uit-eet-dag, een uitgelezen kans voor jou om je gasten te verrassen. Bij Jimmy Loves Food werken we met knetterverse Noordzeevis. Ook maken we betere keuzes, zoals coquilles uit Europa in plaats van uit Japan.

...

Jimmy Loves Food heeft drie eigen merken voor vis, vlees en groenten, exclusief voor de horeca. Ben je benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactbutton of stuur een WhatsApp bericht.

Het is fijn om met de beste producten te werken en te weten waar het vandaan komt. Dat het duurzaam is, maar niet duurder.

Chef Janco Robben

Ik werk graag met Jimmy Loves Food. Het voelt goed, het is goed.

Chef Janco Robben

Kies voor ingrediënten
met een eerlijk
verhaal.

Het allerbeste voor jou, je gasten en de wereld.

Arrowup