Vlees

De mooiste kwaliteit komt gewoon uit de buurt

03-01-2022

shutterstock_1900706623

Exclusief voor de horeca

Het beste vlees voor de horeca.

Gold de Boeuf is het beste Nederlands rundvlees. Handgeselecteerd de beste melkkoeien die geboren, gemest, geslacht en uitgesneden zijn in Nederland. Dit echte Hollandse rundvlees geeft een extreem mooie smaak door de hoge marmering van het vlees. Gold de Boeuf wordt geselecteerd en gedry-aged door de beste dry-age specialisten van Nederland. Hierdoor ontstaat het beste rundvleesproduct dat ons land kent. Koeien die een goed leven hebben gehad en veel in de wei hebben gelopen. Dit vlees kenmerkt zich door een duurzamer karakter, met veel oog voor dierenwelzijn.  Door de marmering (vet gelaagdheid) in het vlees van de melkkoe, is het uitermate geschikt voor het populaire “dry agen”. Maar wat is dry-agen eigenlijk?

Dry Aging is het laten “drogen” van het vlees gedurende een aantal weken in een speciale dry age omgeving, waar de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal geregeld zijn. Tijdens dry agen breekt langzaam het spierweefsel af, waardoor het vlees een stuk malser wordt en de smaak intenser. Hierdoor ontstaat dit herkenbare product met ambachtelijk karakter.

Garanties Gold de Boeuf

● Hand geselecteerd

● Mooie marmering

● Altijd dry-aged

● Van de Nederlandse boer, voor de Nederlandse consument (4 x NL)

De klant zoekt steeds meer naar ambachtelijke producten met een verhaal. Door voor Gold de Boeuf te kiezen maak je als chef een enorme stap voorwaarts op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, dierenwelzijn en smaak. Jimmy Loves Food brengt dit vakmanschap en deze kwaliteit exclusief naar de horeca en voegt hiermee het meest exclusieve, duurzame en smaakvolle vlees wat Nederland heeft aan de menukaart toe.

Bestellen? Log in via InONE

Het is fijn om met de beste producten te werken en te weten waar het vandaan komt. Dat het duurzaam is, maar niet duurder.

Chef Janco Robben

Ik werk graag met Jimmy Loves Food. Het voelt goed, het is goed.

Chef Janco Robben

Kies voor ingrediënten
met een eerlijk
verhaal.

Het allerbeste voor jou, je gasten en de wereld.

Arrowup